Betalapp

0 kommentarer

De flesta människor är i dag vana att sköta det mesta via sin mobiltelefon. Utvecklingen har gått väldigt snabbt och tiden vi tillbringar vid vår telefon är högre än någonsin. Många fastnar vid att scrolla upp och ner på sociala medier men telefonen erbjuder så mycket mer än så med alla de appar som finns. Vill du skapa ett mer organiserat liv eller ha stenkoll på dina utgifter så finns hjälpen bara ett knapptryck bort.

I dag finns det olika appar som är inriktade på ekonomi och som hjälper dig att se precis var varenda krona tar vägen och som hjälper dig att sätta upp mål för exempelvis sparande och som informerar dig om något avviker i din ekonomi.

Det finns många olika betalappar och jag kommer att guida dig genom några olika där du enkelt kan se vilken som skulle passa just dig och din ekonomiska situation. De är även till stor hjälp om du använder dig av https://www.frilansfinans.se/ och du kan enkelt se inkomster och utgifter. Tink som lanserades för närmare tio år sedan är nog den som flest människor tänker på när man säger ”betalapp”. Den försvann i slutet av 2020 men misströsta ej, här kommer fler bra alternativ! Glöm inte att kolla eventuella kostnader för appen.

Pennies

Pennies är en budgetapp som hjälper dig att hålla reda på alla dina utgifter och som ger en bra överblick över din ekonomi. I appen kan du lägga upp sparande och ha olika kategorier för dina vanligaste inköp. Om du frångår din budget så drar appen av den summan inom de kommande dagarna så att du alltid kan känna dig säker på att du håller dig inom din budget. Den här betalappen är enkel och innehåller inte en massa olika funktioner som kan vara svåra för en nybörjare. Väl värd att kolla in redan nu om du vill få bättre ordning i dina finanser.

Mint

Mint är en gratis betalapp som hjälper dig att hålla koll på räkningar och som informerar dig om du glömt någon eller om det är nära förfallodatum. Du kan också göra upp en budget i appen och Mint sänder en notis om du gör av med mer än vad din budget tillåter. Mycket smidigt med andra ord! Inte nog med det så ger denna betalapp dig tips och råd på vad du kan spara in på.

Både Pennies och Mint finns tillgängliga för iPhone och Android.