Tillbehör till Samsung telefon

0 kommentarer

Många av oss är besatta av att ha det senaste när det kommer mobiltelefoner; oavsett om det är en laddare, ett nytt, häftigt skal eller en ficka åt kreditkorten, så vill vi alltid ha det senaste. Trots att det inte längre finns alltför många alternativ när det kommer till Galaxy S6, så finns det fortfarande ett flertal tillbehör du kan gotta dig i.

Denna lista med tillbehör och skydd till Samsung Galaxy S6 hjälper dig att undvika kraftiga skador och förenklar din vardag en aning.

Samsung Wireless Charging Vehicle Dock

Att kunna ladda sin telefon trådlöst är en väldigt händig funktion, och med denna laddare kan du även trådlöst ladda din telefon i bilen. Denna trådlösa laddare kan sättas på vindrutan eller på instrumentbrädan och låter dig starta din enhet utan att behöva kampas med kablar. Laddaren kommer med en USB-kabel och laddningsadapter till bilen för att ansluta till basen, samt en självhäftande ”pad” som gör det enklare att fästa laddaren. Laddaren, som håller telefonen i ett stadigt grepp, kan vridas och vändas för att passa användarens ändamål. Enligt tidigare köpare och användare så fungerar denna laddare bäst med en telefon som har ett tunt skal, då laddaren har rapporterats att ha svårigheter att ladda telefoner med tjocka skal.

Kristall HD Screen Protector

Många användare online har uttryckt hur viktigt det är att skydda sin Galaxy S6 med bra produkter. Telefonens skärm har fått ett ryktet att den lätt kan spricka om den inte skyddas på rätt sätt. Med detta skrämskydd så kan du va en aning lugnare när du då och då tappar din mobiltelefon.

Detta Galaxy S6 skärmskydd tål otroligt mycket och har inte heller några problem med skärmens respons eller sensorer. Bäst av allt, det är torr applicering, vilket innebär att det inte finns någon applikationsgel att göra en röra av.

Ventev Pro Penna

Att använda sig av en penna har blivit allt mer vanligt när det kommer till mobiltelefoner och arbete. I och med att skärmarna på våra mobiltelefoner år efter år växer så har också dess användbarhet ökat. Signaturer, uträkningar och redovisningar kan nu utföras via telefonen och därför kan det vara användart att ha en Ventev Pro Penna för optimal precision.

Den här Galaxy S6-pennan get ett mjukt grepp, ett klipp för att fästa i din skjortficka och en rundad spets som gör swype-gester enkla att utföra. Pennan erbjuds i fyra olika färger.

Versus Thor Mobilskal

Verus Thor Active-skalet har blivit en favorit bland Android Central-communityn och har ett unikt utseende och en otroligt skyddande design som använder en stötdämpande kärna och ett yttre skal av polykarbonat. Dessutom är varje hölje i fodralet förstärkt med extra vaddering för att skydda de mest omtåliga områdena.

Inkluderat med Galaxy S6 Thor Active-skalet kommer ett hållbart hölster som har ett vridbart klipp och infällbart kickstand som är inbyggt, perfekt för att titta på filmer när du är på tåget, flyget eller i baksätet.