Tips på tillbehör till din nya mobil

0 kommentarer

Har du precis skaffat en ny mobiltelefon och står i funderingarna vad du behöver köpa till den? Egentligen brukar de klara sig fint utan någonting mer, men ifall du vill underlätta användandet och säkra upp telefonen så finns några tillbehör du ändå kan införskaffa.

Mobilskal

Ett mobilskal brukar vara ett tidigt inköp av många i samband med köp av ny mobil. Idag är många mobiltelefoner sköra och kan om oturen är framme spricka redan vid första tappet. Ett mobilskal är ett billigt och bra sätt att skydda din mobil på.

Utöver att ett skydd är just ett skydd, finns det även i mängder av olika färger och mönster. Om du till exempel vill köpa ett mobilskal från https://estore.nu/sv/ så har de alltifrån genomskinliga skal till svarta med olika mönster på. Mobilskalet blir en personlig touch på din mobil eftersom det finns i så många olika varianter.

Trådlös laddare

Är du trött på sladdar som går sönder eller trasslar ihop sig? Då är det enligt artikeln Nu går det äntligen att ladda mobiltelefonen trådlöst dags att slippa just det. Med hjälp av trådlös laddning slipper du allt trassel. Egentligen är det bara att sätta i laddaren i väggen och sedan lägga telefonen på laddningsplattan så laddar den. Det funkar till de flesta telefoner så länge de inte är allt för gamla. För att se så att din mobil stöds av laddaren, är det bara att läsa på om just den laddaren du tänkt införskaffa.

Smartwatch

Sist men inte minst är det ingen dum idé att också skaffa en smartwatch. Det finns många bra fördelar med en. Det finns också massor av olika varianter som stödjer olika saker. Men om du skaffar en som du kan mäta din puls med, räkna steg med, koppla din musik till och kan träna med så får du en bra klocka. Då har du i princip köpt en PT.